Hej med dig!

Her kan du læse om mig,
Mette Nordahl

Hej med dig!

Her kan du læse om mig, Mette Nordahl.
Jeg er på en rejse, der aldrig ender

Jeg er på en rejse, der aldrig ender

... Og jeg elsker det

Som mange andre har jeg haft det svært med at sige fra. Ikke at skulle behage andre, ikke at skulle bekymre mig om, hvordan alle andre havde det og hvad de mon tænkte eller havde behov for. 

Med indsigt i teorien fra Systemisk Opstilling er der faldet mange “brikker” på plads. Jeg har fået en klar indsigt i mig selv, hvad jeg kommer fra, hvem jeg er og hvilke mønstre, der spiller mig et puds og bedst af alt – jeg har ikke skullet øve mig på at ændre mine tanker – det har opstillingsmetoden klaret sammen med en ny bevidsthed. 

Efterfølgende er jeg dykket endnu mere ned i hjertets energi, epigenitikken og kvantefysikken. Det hele er blevet samlet til en god portion viden og erfaring i, hvad der skal til for at, vi kan rykke os 

I mange år har jeg arbejdet med at udvikle andre – dels som lærervikar, mentor, daglig leder på opholdssted og som coach. Meget at det, jeg har beskæftiget mig med, har altid været at hjælpe andre. Nogle gange for meget, og det blev for hårdt at være i. Jeg har nu fundet en bedre balance mellem at hjælpe og ikke hjælpe – og lært at sige nej, når jeg kan mærke, det er et nej uden dårlig samvittighed. 

Gentagne gange kommer mine kursister og siger: Vi kan ikke forklare denne metode, den skal prøves, og det er dét, den skal. Vi arbejder med kroppen, og det kan ikke altid forklares til hjernen, da den vil have nogle svar, som den ikke kan få. Vi ved godt, at der alligevel er en del videnskabelige undersøgelser, som kan forklare det meste – og det vil jeg lade op til dig at undersøge, hvis du har brug for det. 

Her siger vi: Der er dét, der er – og jep, resultaterne taler for sig selv.

Vil du I kontakt med mig
– skriv til mette@paf-academy.com

Et ønske om at hjælpe
elever i skolen

Jeg har i mange år arbejdet som mentor og coach. I den forbindelse blev jeg nysgerrig på, hvordan man som lærer kunne hjælpe elever i skolen til at håndtere problemer og relatere til andre på en ny måde.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 240 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 242