Lær at støtte og forstå dit barn

Du får adgang til

6 læringsvideoer med det samme

Snakker I samme sprog?

PAF for forældre er et online kursus, der giver dig 6 læringsvideoer med øvelser, så du bedre kan forstå og støtte dit barn. 

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at I snakker det samme “sprog” i familien, så alle føler sig set og forstået. 

Øvelserne giver alle en personlig udvikling og en unik mulighed for at ændre mindset og lære nye spørgeteknikker. 

En unik mulighed

"Redskaber, vi vil kunne
bruge resten af livet"

“Vi er forældre til en pige, der har haft generaliseret angst, fra hun var 10-12 år. Mette Nordahl har hjulpet os gennem hele forløbet med familieopstilling og terapi.

Det har været os forældre, der har arbejdet mest med os selv. Vi har ændret vaner og opfattelser af os selv. Og vi har brudt med alt det gamle, vi har arvet fra forrige generationer, som hverken var godt for os selv eller vores datter.

I takt med at vi udviklede os, begyndte hun at få det bedre og bedre.

De her 6 videoer giver rigtigt mange svar på, hvad det er man som forældre står over for. Og ikke mindst hvordan man skal gribe den svære situation an, hvilket er godt at vide, inden man kaster sig ud på denne rejse.

En rejse, som har været hård, men kun har ændret os til det bedre, og som vi ikke ville have været foruden.

Angsten hos vores datter er nu begrænset til mindre bekymringer, og de redskaber, vi alle har lært, vil vil kunne bruge resten af livet. 

Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Mette Nordahl.”

– Andreas og Charlotte // PAF For Forældre

6 videoer kan gøre forskellen

Du vil lære

vigtigheden i at føle sig taknemmelig

Mange studier viser, hvor vigtigt det er at føle taknemmelighed hver dag. Hele vores nervesystem og celler bliver påvirket, når vi føler os taknemmelige. Ved at gøre dette til en vane og gøre dette som en familie vil jeres sammenhold forbedres, og I vil få en sundere og gladere familie. 

Du vil lære

at forholde dig nysgerrigt til dit barn

Du vil lære, hvor vigtigt det er at forholde sig nysgerrigt til dit barns følelser. Du vil efterfølgende opleve, at dit barn kan og tør åbne sig op på en anden måde, når han/hun ikke er bange for at blive misforstået. 

Du vil lære

vigtigheden i at sætte fælles og personlige mål

Målsætning er vigtigt – især sammen med dit barn. At sætte mål og delmål med dit barn vil styrke jeres forhold. Det vil også lære dit barn at sætte mål for fremtiden og kunne opnå dem på en sund måde. 

Du vil lære

PAF-øvelsen: Løven og Papegøjen

PAF-Øvelsen: “Løven og Papegøjen” vil hjælpe dit barn til et fokus på egne styrker, når han/hun tænker negative tanker.
Øvelsen har allerede hjulpet en masse børn i skolerne, og er en af de mest effektive øvelser, når vi skal vende vores negative tanker til positive.

Du vil lære

at være bevidst om dine tankemønstre

Lægger du mærke til dine tanker?
Dine tanker har stor påvirkning på din attitude og det kan dit barn mærke. Lær at ændre dine negative tanker til positive. Du vil opleve at blive en bedre udgave af dig selv og dermed blive en bedre forældre til dit barn. 

Du vil lære

den positive snak

Det er vigtigere at fokusere på, hvad dit barn er god til, snarere end hvad han/hun skal blive bedre til. Ved at have en samtale om de positive oplevelser med dit barn, vil han/hun automatisk opnå et bedre mindset, som vil forbedre dit barns attitude og selvværd. 

Få redskaber for livet til kun 399 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 240 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 242