Du er ikke bare dig -
Dine forfædre og deres uforløste traumer er en del af dig

Dine cellers hukommelse bærer på fortidens oplevelser

Familieopstilling arbejder med dine ubevidste adfærdsmønstre, og det der er iboende i dine gener.

Din historie bor i din krop. Vi arver både gode og dårlige oplevelser.

Mange af os er mestre i at zappe noget fra andres energi, uanset om den er negativ eller positiv. Denne energi sætter sig i kroppen, ofte uden at vi når at opdage det. De færreste af os har lært, hvordan vi kan blive hos os selv. Det er en egenskab, vi først bliver bevidste om, når vi bliver ældre.

Vores evne til at “mærke andre” stammer egentlig fra, at vi som børn har brug for at høre til for at overleve. Vi har brug for at kunne mærke, hvordan vores forældre har det. Det betyder også, at vi indordner os efter omgivelserne og omstændighederne, så vi (forhåbentligt) kan opnå kærlighed fra vores forældre. Det er det, der danner os.

De ubevidste mønstre, som vi danner i denne tid (fra 0-7 år) – bliver udgangspunktet for vores mønstre og adfærd resten af livet. Her er vores ubevidste loyalitet til vores forældre og familiesystemet også opstået – denne loyalitet er ofte ubevidst og usynlig for os indtil loyalitet synliggøres og vi frisættes fra at ubevidst leve et liv, hvor vi gør hvad vi kan for at høre til i familien og i samfundet, men ikke i os selv.

For mange er en del af dette mønster bl.a. en indre stemme, som presser os til at gøre vores bedste hele tiden for at opnå anerkendelse og følelsen af at høre til.

Men hvad nu, hvis vi kunne føle, at vi hørte til og blive hjemme hos os selv i tillid til vores egen kerne?

Prøv at mærke, hvordan det ville det være for dig at kunne observere det, der sker omkring dig, og blive hos dig selv. F.eks. hvis nogle omkring dig brokker sig, er bekymrede, indignerede eller andet.

Hvordan ville det være, hvis det ikke krævede noget af dig “at blive hjemme”? Hvis du slet ikke skulle tænke over bare at være dig og kunne forblive i din egen energi, uanset hvad andre oplever, tænker, siger og føle? 

Indholdet på disse workshops vil være dybt transformerende for dig.

Du lærer både værktøjer, du kan bruge fremadrettet, og du får inspiration til, hvordan du kan blive bedre til at give dig selv ro og omsorg hver dag.

Vi har alle en historie.
Det handler om, at vi får øje på det, der er på “spil” i familiehistorien, så vi kan leve i mere frihed fra vores eget indre.

Deltag på en fysisk workshop

Dette kan blive en af dit livs mest transformative oplevelser
– som det har været for mange andre.

På workshoppen vil du have muligheden for at udforske dine egne emner, samtidig med at du spejler dine familiemønstre og adfærdsmønstre gennem de andre deltagere.

Som deltager på en opstillingsworkshop fokuserer vi på at forbinde os med feltet via EQ, hvilket skaber plads til anerkendelse af det, der er på spil i hvert enkelte familiesystem. Dette åbner op for den skjulte symmetri af kærlighed, som eksisterer i alle familiesystemer.

Giv dig selv den unikke gave og book din plads nu og begiv dig ud på en rejse med opstillingsmetoden mod din måske allervigtigste personlige udvikling.

Antallet af pladser er begrænset til 10 deltagere på hver workshop, hvilket sikrer, at alle bliver en integreret del af repræsentationen i de individuelle opstillinger i løbet af dagen. Du medbringer egen frokost – der vil blive serveret kaffe, te, vand og snacks.

Der kommer snarest nye datoer for kommende workshops

kl. 10.00 – 17.00.

Prisen er 750 kr. pr. deltager pr. workshop

Deltag på det kommende onlineforløb

Dette 6 ugers onlineforløb er designet til at guide dig på en transformationsrejse, der vil bringe dig tættere på at forbinde med dine inderste iboende mønstre og cellernes hukommelse. Slippe ubevidste overbevisninger, som holder dig tilbage fra at leve dit fulde potientiale.

Genfind din sande identitet

Det er helt unikt at deltage på et gruppeforløb, hvor du sammen med andre tager på en personlig rejse, som vil være livsforandrende.

Du vil med 100 procents sikkerhed kunne spejle dig i de andre deltageres rejse – det er det unikke når vi udvikler os med familieopstillig.

Der er så mange tråde, der bliver viklet ud og samlet på ny.  Du får en udvikling der arbejder i din underbevidsthed og på celleplan på en måde vi ofte beskriver som magisk.

Vi mærker i kroppen og forandrer i underbevidstheden mod mere indre ro og glæde. Relationer styrkes, Indre accept opstår og en dyb forståelse vores indre landkort indfinder sig.

Du vil forstå og opdage de underliggende dynamikker og mønstre, der er årsag til ubalancer, sygdomme, tristhed, stress og manglende overskud. 

Vi mødes fysisk 3 hele dage og hver uge mødes vi via zoom, hvor vi støtter og hjælper hinanden med yderligere integration af egen udvikling. Det gør vi med en fælles hjertemeditation, hvor vi har fokus på alle i gruppen får den bedste udvikling.

Temaer eller udfordringer du kan arbejde med i et gruppeforløb kan være af forskellig karakter. 

Det kan være du f.eks.:

  • Føler dig stresset, trist eller deprimeret.
  • Har brug for at lære at sige fra – Du føler, du er for omsorgsfuld
  • Du mangler et mål for fremtiden – din fortid fylder for meget eller der skal ske noget andet
  • Du har en sygdom, som du gerne vil har arbejdet med
  • Du har nogle svære udfordrende familierelationer, som påvirker dig i din hverdag

 

Gruppeforløbet indeholder
3 hele workshopsdage
og
4 zoom kald med fælles integrering af din udvikling

Vi mødes fysisk i Holbæk
fra kl. 10.00 – 16.00
(du medbringer egen frokost)

Søndag den 8. januar 2023
Søndag den 11. december 2022
Søndag den  2023

Vi mødes via zoom
fra kl. 19.30 – 20.00

Onsdag den 2. november 2022
Onsdag den 9. november 2022
Onsdag den 16. november 2022
Onsdag den 23. november 2022

Prisen for at deltage på gruppeforløbet er:

2.495,00 kr.

Kan du sige ja til en eller flere af disse sætninger?

så vil du garanteret få noget ud af
at udvikle dig via familieopstilling

så vil du garanteret få noget ud af
at udvikle dig via familieopstilling

Jeg vil gerne lære at: