Kun for dig, der er ung!

Bliv klogere på dig selv med systemisk opstilling!

Til dig der er mellem 16 – 28 år

Jeg tilbyder dig, som er ung en mulighed for at opleve opstillingsmetoden. En metode, der skal opleves og som har gjort en kæmpe forskel for mange mennesker. 

På workshoppen vil jeg dels vil fortælle om teorien bag metoden, men også vise dig, hvordan metoden kan opleves.

Er du klar til at prøve noget – du nok aldrig har prøvet før?
– 0g h
ar du lyst til at være nysgerrig på, hvad opstillingsmetoden kan gøre for dig?

Det er også en workshop, hvor du får en masse gode input omkring, hvorfor vi nogle gange tænker som vi gør – og hvorfor vi føler, som vi gør.

Hvordan forklarer du en anden person, hvordan en citron smager? 

Du kan fortælle og forklare alt muligt, men  det er først, når den anden virkelig smager en citron, at din forklaring giver mening. Det samme siger vi om opstillingsmetoden. 

Du kan fortælle og forklare en masse, men det er først, når du prøver metoden, at du kan tale med om det fantastiske ved metoden.

Kort fortalt – så er opstillingsmetoden en fantastisk genvej til, at du kan slippe de “dumme tanker” – også dem du ikke fortæller til andre. Du kan også styrke relationen til andre og dig selv med metoden.

– og det bedste er, at når du arbejder med opstillingsmetoden behøver du ikke engang fortælle andre om dine tanker – metoden arbejder via kroppen, og du kan efterfølgende gå med din egen oplevelse uden at fortælle andre om det, du arbejdede med. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er sådan, det er!

Er du blevet nysgerrig?  
-og har du lyst til at deltage sammen med andre ligesindede unge?
– tag evt. nogle af dine venner/veninder med, og få en oplevelse I kan dele med hinanden efterfølgende.

Kom til en workshop, hvor du får udvikling med opstillingsmetoden

Torsdag den 25. november 2021 – kl. 18.00 – 21.30

PS: Hvis du går rundt med angst eller andre udfordringer, så kan du trygt tilmelde dig. Du vil med 100 % sikkerhed får rigtig meget med fra workshoppen.

PPS: Du behøver ikke tænke, at du skal have en udfordring for at komme – bare kom og vær nysgerrig på metoden.

Temaer du kan få arbejdet med på workshoppen

Tænker du nogle gange:

“Jeg er ikke god nok” – “Jeg hører ikke til” – “Jeg passer ikke ind”

Det er nogle sætninger (også kaldet hæmmende overbevisninger) rigtig mange mennesker tænker, og som de også føler i kroppen. 

Sætningerne gør os usikre og ofte i dårligt humør – du har måske hørt sætningerne sagt fra mange andre også endda i din familie.

På denne workshop kan du tage de første skridt mod at ændre sætningerne – især hvis de også påvirker dig, når du skal præstere i skolen eller andre steder f.eks. til sport eller blandt dine venner. 

Du vil få en masse gode input i forhold til dine tankemønstre – og vi vil efterfølgende arbejde med dem i din krop med opstillingsmetoden.

Hvordan ændrer man så adfærd?

Det vil jeg vise dig på workshoppen – du kan nemlig få omprogrammeret de negative overbevisninger til positive overbevisninger – som du kan mærke i din hverdag efter workshoppen.

Udtalelser fra unge, der har oplevet langvarig effekt af opstillingsmetoden

Jeg lærte at forstå mine hæmmende overbevisninger og bruger det hver dag

Siden første gang jeg var hos Mette for 7 år siden, har min personlige udvikling kun boomet. Jeg lærte at forstå, hvordan jeg selv var med til at skabe mine egne hæmmende overbevisninger, og hvordan jeg kunne identificere den ”forkerte” historie, jeg fortalte mig selv.

Jeg havde store udfordringer med min selvtillid og hvordan jeg skulle høre til i verden med den bagage jeg havde. Jeg indså hurtigt, at det som skete i går, ikke nødvendigvis var det, som skulle afgøre, hvem jeg er i dag eller i morgen. Det er vores eget valg, hvis vi vælger at være ærlige med os selv og se dybere ind i os selv.

Denne tilgang er stadig noget, jeg praktiserer hver dag, fordi livet er ikke udfordringsfrit. Men udfordringer virker ikke lige så ekstreme og liv/død-agtige som før. De føles mere som undervisningslektioner, som nogle gange er mere tunge end andre.

Linda Strange

Flyttede til Danmark fra Rusland som 12-årig og boede på kostskole til hun var 18 år

Når jeg har omtalt Mette over for andre, har jeg sagt “hun er min lykkegudinde”

Jeg har været i forløb hos Mette i længere tid. Hold nu op hvor har jeg rykket mig! Jeg er blevet mere klar over, hvem jeg selv er, hvad jeg står for, hvor jeg kommer fra, og hvor mere mere modig jeg er blevet.

Jeg har prøvet en masse andre som fx. hypnose, masser af psykologer og terapeuter. Men først da jeg mødte Mette, kunne jeg se en forskel og en kæmpe ændring i mit liv – kun på den positive måde!

Mette giver én værktøjer med for livet, som man bliver vant til at bruge og som har helt klart hjulpet mig igennem mange svære situationer. Familieopstilling er det vildeste. Det er ikke til at forklare, det er bare noget, man selv skal prøve!

Mette har hjulpet mig så meget! Jeg bruger stadig værktøjerne i dag, det er jo blevet en del af mig!

Simone

Opvokset i plejefamilie lige fra fødslen

Lidt om Mig

Jeg har uddannet mere end 850 mentorer og har arbejdet med udvikling af unge de sidste 20 år. 

Som en af de få har jeg formået at implementere opstillingsmetoden i dels det danske skolesystem og i udlandet med skolekulturen PAF I SKOLEN. 

Jeg har undervist i opstillingsmetoden siden 2008 og har specialiseret sig i at skabe mønsterbrydere. Dette med udgangspunkt i epigenetikken, kvantefysikken, hjerteenergien og kontakt til vores indre intuition. 

Alt dette har jeg samlet til PAF METODEN

Mit speciale er, at jeg ser mennesket bag mennesket. Med øvelser og teknikker fra PAF metoden skabes tillid, så unge får egne AHA oplevelser og troen på, at det kan lade sig gøre at være en mønsterbryder. Det hjælper unge med at turde udleve egne visioner og tro på deres drømme.

Mange unge, der har oplevet udfordringer i barndommen, deltaget i kriminalitet og båret på traumer, melder ofte tilbage flere år efter, at det der gjorde forskellen, var redskaber og øvelser, de lærte igennem PAF metoden.