Tilmeld dig webinaret
- Udvikling af unge med PAF metoden

Lær en effektiv øvelse fra PAF metoden,
der hjælper unge med at blive mønsterbrydere

På dette webinar lærer du en øvelse, der hjælper med at opløse hæmmende overbevisninger og styrke selvværdet hos unge mennesker. En øvelse, der forandrer den kropslige tilstand for den unge.

Tirsdag den 9. marts 2021 – kl. 20.00 
 (Varighed ca. 60 min)

På webinaret lærer du:

Resultat/bevidstgørelsen for den unge:

Metoden virker hver gang og kan bruges resten af livet!

“Jeg er ikke god nok” – “Jeg hører ikke til” – “Jeg passer ikke ind”

er nogle af de stærkeste og mest destruktive hæmmende overbevisninger, som mange unge kan identificere sig med.

Når et ungt menneske opfører sig uhensigtsmæssigt, destruktivt eller lodret forkert, så er det ofte fordi en hæmmende overbevisning styrer slagets gang. Hæmmende overbevisninger fører til fastlåste mønstre – og uønsket adfærd.

Hvis den unge ikke føler sig god nok, afspejler personens adfærd netop det. Og den ydre verden kan se, at han/hun ikke er god nok!

Uhensigtsmæssig adfærd hos unge skyldes i langt de fleste tilfælde, at der er underliggende negative overbevisninger på spil.

Hvordan ændrer man så adfærd?

Med PAF metoden arbejder vi med kroppens hukommelse og de hæmmende overbevisninger. Igennem kroppen får vi adgang til den ubevidste “programmering”, som er nøglen til miseren. Her handler det om at omprogrammere de negative overbevisninger til styrkende sandheder.

Når vi skaber nye, indre sandheder, der erstatter de negative og hæmmende historier, der har været lagret i cellerne, frisætter vi mennesker til en hverdag med mere styrke og selvforståelse.

Metoden til netop at ændre på de hæmmende overbevisninger vil jeg gerne dele med dig. Du vil kunne bruge øvelsen med de unge mennesker, du arbejder med – og lære de unge at lave øvelsen selv.

Udtalelser fra unge, der har oplevet langvarig effekt

Jeg lærte at forstå mine hæmmende overbevisninger og bruger det hver dag

Siden første gang jeg var hos Mette for 7 år siden, har min personlige udvikling kun boomet. Jeg lærte at forstå, hvordan jeg selv var med til at skabe mine egne hæmmende overbevisninger, og hvordan jeg kunne identificere den ”forkerte” historie, jeg fortalte mig selv.

Jeg havde store udfordringer med min selvtillid og hvordan jeg skulle høre til i verden med den bagage jeg havde. Jeg indså hurtigt, at det som skete i går, ikke nødvendigvis var det, som skulle afgøre, hvem jeg er i dag eller i morgen. Det er vores eget valg, hvis vi vælger at være ærlige med os selv og se dybere ind i os selv.

Denne tilgang er stadig noget, jeg praktiserer hver dag, fordi livet er ikke udfordringsfrit. Men udfordringer virker ikke lige så ekstreme og liv/død-agtige som før. De føles mere som undervisningslektioner, som nogle gange er mere tunge end andre.

Linda Strange

Flyttede til Danmark fra Rusland som 12-årig og boede på kostskole til hun var 18 år

Når jeg har omtalt Mette  over for andre, har jeg sagt “hun er min lykkegudinde”

Jeg har været i forløb hos Mette i længere tid. Hold nu op hvor har jeg rykket mig! Jeg er blevet mere klar over, hvem jeg selv er, hvad jeg står for, hvor jeg kommer fra, og hvor mere mere modig jeg er blevet.

Jeg har prøvet en masse andre som fx. hypnose, masser af psykologer og terapeuter. Men først da jeg mødte Mette, kunne jeg se en forskel og en kæmpe ændring i mit liv – kun på den positive måde!

Mette giver én værktøjer med for livet, som man bliver vant til at bruge og som har helt klart hjulpet mig igennem mange svære situationer. Familieopstilling er det vildeste. Det er ikke til at forklare, det er bare noget, man selv skal prøve!

Mette har hjulpet mig så meget! Jeg bruger stadig værktøjerne i dag, det er jo blevet en del af mig!

Simone

Opvokset i plejefamilie lige fra fødslen

Tilmeld dig webinaret

Tirsdag den 9. marts 2021  kl. 20
Du får et link til zoom via email dagen før webinaret.

Husk at tjekke din spam indbakke efter en email fra EasyMe, hvis du ikke kan finde din kvitteringsmail for, at du er tilmeldt.

Navn:
E-mail:

Ved tilmelding giver du samtykke til at modtage nyhedsmails fra PAF Academy ApS.
En liste du kan afmelde dig, når som helst igen.

Udviklingen af PAF METODEN

Mette Nordahl har uddannet mere end 850 mentorer og har arbejdet med udvikling af unge de sidste 20 år. 

Som en af de få har hun formået at implementere opstillingsmetoden i dels det danske skolesystem og i udlandet med skolekulturen PAF I SKOLEN. 

Mette har undervist i opstillingsmetoden de sidste 10 år og har specialiseret sig i at skabe mønsterbrydere. Dette med udgangspunkt i epigenetikken, kvantefysikken, hjerteenergien og kontakt til vores indre intuition. 

Alt dette er nu samlet til PAF METODEN

Mettes speciale er, at hun ser mennesket bag mennesket. Med øvelser og teknikker fra PAF metoden skabes tillid, så den unge får egne AHA oplevelser og troen på, at det kan lade sig gøre at være en mønsterbryder. Det hjælper unge mennesker med at turde udleve egne visioner og tro på deres drømme.

Mange unge, der har oplevet udfordringer i barndommen, deltaget i kriminalitet og båret på traumer, melder ofte tilbage flere år efter, at det der gjorde forskellen, var redskaber og øvelser, de lærte igennem PAF metoden.