Bryd med dine uhensigtsmæssige mønstre

Har du prøvet gang på gang at ændre dine uhensigtsmæssige overbevisninger og mønstre – uden held? 

Med opstillingsmetoden får du adgang til “maskinrummet” i din underbevidsthed, og derfra får du ændret dine mønstre på en unik og omsorgsfuld måde.

Bryd med dine uhensigtsmæssige mønstre

Har du prøvet gang på gang at ændre dine uhensigtsmæssige overbevisninger og mønstre – uden held? 

Med opstillingsmetoden får du adgang til “maskinrummet” i din underbevidsthed, og derfra får du ændret dine mønstre på en unik og omsorgsfuld måde.

Bare 10 min om dagen - genvejen til mere ro i dig

Jeg har givet disse tre øvelser videre til rigtig mange mennesker.

Disse øvelser kan benyttes 24/7.

Brug dem hver eneste gang, du mærker noget i kroppen eller ikke lige kan få slukket for tankerne.

Slip kærligt fri af fortiden

Hvis der er én metode, du skal opleve – så er det systemisk opstilling. 

Dette ment i dobbelt betydning.

1. Det er en oplevelsesbaseret metode
2. Det er en metode, der vil gøre en unik forskel, som du bør prøve i dit liv.

Skab ro i klasen

FÅ 3 ENKLE ØVELSER, der styrker relationerne mellem eleverne og skaber mere ro i klassen.

Øvelserne er nemme at implementere og har fokus på at italesætte det, der er på “spil” i klassen.

PAF udvikler individer,
der kan stå ved sig selv

“PAF handler om at styrke fællesskabet ved at fremme forståelsen for hinanden. Hvis vi ikke arbejder med at skabe en forståelse for os selv og andre, så mister vi grebet om samfundet til sidst. Skolens opgave er at være med til at skabe samfundsborgere, der kan bidrage, og for at bidrage skal man være inkluderet…

… PAF udvikler individer, der kan ‘stå ved sig selv’, og gå ind og bidrage, der hvor de kan, og med det de kan.”

– Kirsten Staxen // Pædagogisk leder

PAF cirklen · PAF i skolen

PAF udvikler individer,
der kan stå ved sig selv

“PAF handler om at styrke fællesskabet ved at fremme forståelsen for hinanden. Hvis vi ikke arbejder med at skabe en forståelse for andre, så mister vi grebet om samfundet til sidst. Skolens opgave er at være med til at skabe samfundsborgere, der kan bidrage, og for at bidrage skal man være inkluderet…

… PAF udvikler individer, der kan ‘stå ved sig selv’, og gå ind og bidrage der, hvor de kan, og med det de kan.”

– Kirsten Staxen, Pædagogisk leder

Systemisk opstilling

Metoden, der arbejder med kroppens hukommelse

Vi har alle brug for at høre til og blive elsket, som den vi er!

Systemisk opstilling – også kaldet Familieopstilling eller Opstillingsmetoden er en blid og virkningsfuld metode, der bevidstgør vores ubevidste mønstre. 

Vi “skyder genvej” til en større forståelse af vore egne bevidste og ubevidste handlingsmønstre med metoden. 

Systemisk Opstilling hjælper til at danne en forståelse af dig selv og det, du kommer fra. Hvilken familie er du vokset op i, og hvilke mønstre har du med dig derfra? Hvorfra udspringer din følelse af at høre til?

Nogle gange er der omstændigheder, der gør, at vi må “forme” os, så vi kan blive elsket og dermed opnå følelsen af at høre til. I vores opvækst lærer vi adfærdsmønstre både verbalt og nonverbalt. 

Metoden hjælper med en forståelse for, hvorfor jeg er, som jeg er. Vi behøver ikke ord for at forstå vores tankemønstre, fordi vi fornemmer stemninger, og det mærker vi i kroppen.

Disse mønstre kan senere i livet have en indvirkning på vores egen kærlighed til os selv og i relationen med andre, som blandt andet udspiller sig i parforholdet, vennekredsen og på arbejdspladsen. 

Med Systemisk opstilling finder vi hurtigt ind til kernen i dig og dine unikke kompetencer. Herfra kan du opleve, at du bliver mere tro mod dig selv og forstår dig selv bedre. Du vil opleve, at du populært sagt “kommer hjem til dig selv”. Det kalder vi indenfor opstillingen vores dybe længsel efter at kunne være os selv. Uden hæmmende overbevisninger, der forhindrer os i at relatere fra vores indre sande jeg. 

Hvordan er du forbundet i dine ubevidste tankemønstre til at tænke og gøre, som du gør? 

Vi har alle en familie, som vi kommer af – her hører vi til, om vi vil det eller ej. Via systemisk opstilling skabes en forståelse hos dig om dit familiesystem og det, du kommer af. Du vil opdage hvilke mønstre, du er opvokset under og som er tilhørende dit familiesystem. 

Måske kender du sætningen: Sådan har det altid været i vores familie. 

Mette tog fat i mine styrker

 

“Da jeg første gang stiftede bekendtskab med Mette Nordahl, havde jeg desværre en tendens til at visualisere alt det negative. Jeg var i en periode af mit liv, hvor det var svært at finde mig selv og min egen vej videre i livet. Derfor mistede jeg mere og mere troen på mig selv. Mette hjalp mig med at opstille min fortid, og tog fat i mine styrker og de ting i min hverdag, som fungerede. Kombinationen af dette hjalp på visualiseringen af min fremtid – og ønsket om at komme videre.”

Gabriella Mai Andersen
24 år - været i personligt forløb med opstillingsmetoden.

Jeg har fået plads til at være mig

 
 

“Jeg har lært mig selv bedre at kende og har lært at give plads til mine følelser. Jeg har nu plads til mine børn og min mand. Hvis jeg ikke havde været på denne rejse var mit forhold nok gået i stykker.
Jeg har accepteret min barndom og tilgivet mine forældre.
Jeg har fået plads til at være mig.

Alle burde komme på denne rejse.”

Lea - mor til to
Deltager på gruppeforløb.

Opstilling er et fantastisk værktøj“Forløbet har gjort mig bevidst om de mønstre, der har “styret” mig i min familie.
Denne indsigt har gjort mig stærkere og mere opmærksom på mine egne grænser. At det sommetider er nødvendigt at gøre ingenting, selvom det for mig er det sværeste overhovedet.

Opstilling er et fantastisk værktøj. “

Erna Christiansen
Deltager på gruppeforløb og uddannelsen.

Ved du, hvordan du opnår 100 % selvkærlighed?

Det tog mig 40 år at komme dertil, hvor jeg knækkede koden

I dag har jeg hjulpet mere end 3000 mennesker i netop selvkærlighed. Det gør en kæmpe forskel for, hvordan du lever dit liv, når du elsker dig selv helt ind til benet. Det er den vigtigste investering af dem alle! 

Jeg har gjort det nemt, og har udviklet et online forløb, hvor jeg hjælper dig på vej til at knække din kode. Du vil ikke stå alene. Mit mål er at gøre det til en “vanesag” at elske dig selv. Det kræver bare den rette træning og vedholdende støtte på vejen. 

Vil du også opleve, hvordan du kan knække din kode mod mere selvkærlighed til dig.

Ved du, hvordan du bedst kommunikerer med et barn?

Respekt, nærvær og omsorg er afgørende i din kommunikation

Jeg har arbejdet med børn og unge i mere end 20 år og har haft utallige sessioner med forældre.

Min erfaring er, at når man først forstår et barns adfærds- og tankemønster, så skal der ikke ret meget til for at vende dét, som opfattes negativt til noget positivt.

Mine mange års erfaring gjorde, at jeg udviklede skolekonceptet PAF I SKOLEN og PAF FOR FORÆLDRE.

“Vi er nu syv uddannede PAF-Vejledere på skolen, hvilket gør, at konceptet bliver integreret på alle planer. Som personale har vi gennem uddannelsen alle gennemgået en personlig udviklingsrejse, der er ubeskrivelig, og som skaber glæde og overskud både i vores privat- og  arbejdsliv. Vi sparrer med hinanden og er sammen om at udbrede PAF på hele skolen.”  

– Rikke Risager

Socialpædagog og PAF-Vejleder på Ellekildeskolen i Sakskøbing

Hvem er Mette Nordahl?

"Jeg er PAF hver eneste dag"

Jeg ved, at vi kan bryde vores tankemønstre og den “programmering”, som skaber udgangspunkt for den måde, vi er i verdenen på.  Jeg har selv gjort det mange gange.

Jeg er på en “livsrejse”, og jeg hjælper mennesker med at forbinde sig med deres potentiale. Vi kan så meget mere, når vi forbinder os med vores intuition. Derfra kan vi leve hver dag på en måde, hvor vi holder af og elsker os selv med næstekærlighed og medfølelse til andre. 

Jeg arbejder dels med kroppens hukommelse via systemisk opstilling og bevidstgørelse af vores tankemønstre med udgangspunkt i epigenitikken og kvantefysikken.

Jeg er dybt taknemmelig for min egen udvikling via disse metoder. Min passion er at skabe forandring i måden, vi tænker på os selv og andre. Jeg er fascineret af måden, vi er i verdenen på, og tror, at vi alle er en del af noget større. Vi er alle forbundet, og det, vi kalder pudsigt, er ikke altid så pudsigt, når det kommer til stykket.