Skab Ro og Trivsel i Klassen

Med disse 7 PAF øvelser kan du skabe et klasserum, hvor tillid, omsorg og forståelse for hinanden bliver udgangspunktet for fællesskabet.

Skab Ro og Trivsel i Klassen

Med disse 7 PAF øvelser kan du skabe et klasserum, hvor tillid, omsorg og forståelse for hinanden bliver udgangspunktet for fællesskabet.

Både børn og voksne skal lande i skole igen...

Corona har ramt os på godt og ondt. Vi er alle blevet isoleret, og ALLES hverdag har ændret sig i denne tid. Vi har været tvunget i selskab med familie og os selv på mange planer. Hvis vi kigger på noget af det positive, der er kommet ud af dette, er det måske et tættere bånd i familien for nogle. Men for andre kan det have været helt modsat. Omend fællesnævnere kan hele perioden lande forskelligt hos os alle. 

Uanset hvordan ens familieliv er, så er der behov for, at alle lander i skolen igen på en god måde. Det kræver, at medarbejderne er klædt på til dette – og ikke kun har fokus på at vaske hænder, spritte af og holde afstand. 

Øvelser, der hjælper os til at sætte ord på det indeni

PAF øvelserne kan være en kæmpe gave, når både medarbejdere og elever skal lande. Øvelserne hjælper nemlig til, at vi får sat ord på det, der er indeni. 

I mere end 20 år har jeg arbejdet med mennesker – både børn, unge og voksne. Fælles for dem er, at de alle har haft svært ved at se deres eget potentiale, mærke sig selv og forstå deres tankemønstre. Dybest set har de haft svært ved at fortælle, hvad der er indeni. 

Det er på baggrund af disse års arbejde – og mine erfaringer med mennesker – at jeg har skabt PAF metoden. 

Løven & Papegøjen, Søskende, PAF Cirklen...
Se nogle af øvelserne i forløbet

I PAF møder vi hinanden med respekt, nærvær og tillid

Vores drøm er, at så mange som muligt får adgang til de simple, effektive PAF værktøjer, som er med i dette online forløb. Jo flere voksne, der bruger øvelserne, jo flere børn kommer de til gavn. 

Du kan sikkert huske din egen skolegang. Blev du set og hørt som den, du var? De fleste af os vil sige nej, og i tilfælde af et ja, vil det ofte kun dreje sig om en eller to lærere eller pædagoger, der formåede dette. 

Mange af os har i løbet af livet måttet tage på personlige udviklingsrejser og har arbejdet med dele af os selv. Rejser, som måske ikke havde været nødvendige, hvis vi havde lært at sætte ord på vores følelser, fået plads til at mærke dem og ikke mindst lært, hvordan vi satte grænser. 

Vi kan spare børnene for både smerte, udfordringer og svære følelser (og måske en del terapikroner), hvis vi som lærere og pædagoger tør hjælpe børnene med denne vigtige del af skolegangen. 

Og vi kan samtidig skabe et rum, hvor der er plads til undervisningen, fordi børnene trives bedre, mærker sig selv – og rummer hinanden i tillid og gensidig respekt. På den måde kan vi faktisk være med til at ændre hele skolesystemet. Skabe mere hele mennesker, der kommer ud af skolen og bidrager til fællesskabet og er glade indeni.

De 7 effektive øvelser til klasseværelset:

Få adgang for 1.495 kr.

Når du tilmelder dig forløbet, får du tilsendt et login, som giver dig adgang til alle videoerne. 
Husk at du kan se videoerne igen og igen, og du har adgang i 2 år.

Er 7 øvelser ikke nok?

Tilmeld dig PAF-Vejleder Uddannelsen. Her lærer du alt, der er at vide om PAF i skolen, og du lærer opstillingsmetoden, som er udgangspunktet for PAF.

Vil du høre mere fra mig?

Navn:
E-mail:

Copyright © 2020 PAF Academy
Powered by Nordahl Creations