Bliv leder af dit dreamteam!

Mentoruddannelse for virksomheder i Holbæk

Gør en forskel og bliv en del af virksomhedernes sociale ansvar.
I samarbejde med Holbæk Jobcenter afholdes mentoruddannelse for virksomheder,
der har eller ønsker at ansætte borgere, der har brug for ekstra støtte i hverdagen. 
Der er pt. uddannet 31 virksomhedsmentorer i samarbejde med jobcentret.

Næste hold forventes at starte efteråret 2022

Her er udtalelser fra nogle tidligere deltagerne:

Jeg har fået én masse værktøjer til min opgave som mentor, værktøjer som kan fastholde og skabe tillid til den mentee som måtte komme. Jeg har også allerede benyttet mig af op til flere værktøjer fra uddannelsen i mit arbejde bl.a. at sætte nogle delmål, hvilket for mig ikke virkede så relevant.
Vi er i gang med en del evaluering af en mentee og dette har skabt yderligere tryghed for personen.
Jeg lærer endnu mere om mig selv, men ikke mindst om andre, da vi er en blandet flok på holdet. Dette giver en fantastisk dynamik på holdet samt et nyt syn på, hvor forskellige vi mennesker er. Dette kursus kan ALLE lære noget af, uanset hvor de kommer fra.

Connie Nielsen, Lykkegaard

Man skal kende sig selv, før man kan sætte sig i relation til andre mennesker”. Allerede halvvejs i mentoruddannelsen, har jeg fået værdifulde redskaber til at forbedre mine lederegenskaber. Ved at benytte de teknikker vi har lært, er stemningen – og derved produktiviteten – mærkbart forbedret i den positive retning.
Normalt er jeg ikke ”Kursus-typen”, men Mettes undervisningsform, giver rum til debat, grin og læring i et uformelt miljø, hvorfor jeg ser frem til næste kursusdag med glæde og forventning.

Torben Balle, DanskNet

Indtil videre en fantastisk uddannelse, man får en masse værktøjer til at forstå andre mennesker og ikke mindst lære noget om sig selv og den måde man interagere med andre mennesker på. Kan varmt anbefales.

Det er gratis at deltage

På private og offentlige arbejdspladser bruges mentorer til alt fra
introduktion, oplæring og fastholdelse af nye medarbejdere.

I virksomhederne hjælper mentorer med faglige og sociale spørgsmål samt oplæring,
støtte og vejledning til den nyansatte.

Ved at benytte en virksomhedsmentor, sikres en hurtigere og mere effektiv introduktion og oplæring. Brugen af en mentor kan også imødekomme eventuelle udfordringer og være med til at fastholde nye medarbejdere. Dette skyldes især, at deltagerne får coaching, viden og konkrete værktøjer til at tage imod borgere.

Mentoruddannelsen forløber over 6 halve dage over en periode på ca. 2 måneder, hvor medarbejderen vil blive klædt på til, at varetage rollen som mentor for personer, der har brug for ekstra støtte som nyansat. På uddannelsen er der også mulighed for at netværke med andre mentorer.

Virksomheder vil via dette samarbejde have mulighed for at oplære og give plads til fremtidige medarbejdere, der har brug for ekstra støtte. Med den rette indsats bliver medarbejderen i de fleste tilfælde en god og loyal arbejdskraft.

Er du og din virksomhed interesseret i at blive endnu bedre til social ansvarlighed, så er der nu mulighed for at deltage på nedenstående mentoruddannelse. Der er plads til 16 deltagere efter først til mølleprincippet.

Kontakt for tilmelding: 
Projektleder Elin Birk: elbir@holb.dk – tlf. 72362672
Virksomhedernes sociale ansvar

Det har været 3 meget lærerige dage, som har været en øjne åbner for, hvordan man også kan se andre mennesker og kan takle de udfordringer, som byder sig med ansatte og få det bedste ud af det - og ikke mindst fordi Mette, som gør det rigtig godt

Virksomhedsmentoruddannelsen

Uddannelsen består af 6 halve dage, der afholdes i en periode over ca. 2 måneder. Mentorerne vil få redskaber til at støtte og vejlede den ansatte via oplæg og praktiske øvelser.

Alle mentorer vil modtage undervisningsmaterialer og et kursusbevis. Der vil også blive tildelt adgang i et år til en læringsplatform med videoer og repetition af øvelser.

Indhold på mentoruddannelsen:

✔️ Mentorrollen
Vi ser på rollen som mentor.
Hvad indeholder rollen og hvilke ressourcer og opgaver har en mentor

✔️ Forberedelse af virksomheden
Hvordan rustes ledelse og øvrige medarbejdere til at tage imod en nyansat. 

✔️Aktiv lytning og feed back
At kunne lytte empatisk og nærværende er en vigtig forudsætning for at kunne forstå og give den nødvendige støtte.

✔️ Anerkendende kommunikation
Hvordan skaber du god kontakt til andre mennesker? Vi gennemgår og øver de vigtigste grundregler.

✔️ Adfærd og holdninger
Hvordan smitter din egen adfærd af på kulturen? Vi ser nærmere på roller, adfærd og holdninger i dit daglige virke som mentor. 

✔️ DISK profil – intro
Vi ser på kommunikation mellem de forskellige profiler. Vi har alle nogle grundlæggende værdier og egenskaber.

✔️ Målsætning
Hvordan kan jeg motivere og målsætte sammen med min ansatte og hjælpe med at fastholde målet

✔️ Den udfordrende samtale
Hvordan får du sagt det vanskelige på en klar og tydelig, men samtidig omsorgsfuld måde? Vi gennemgår og øver de vigtigste grundregler.

✔️ Lær at mønsterbryde
Gennem opstillingsmetoden ser vi på loyaliteten til familien  og den ubevidste adfærd.

Alle har ret til at høre til

Hvem er Mette Nordahl?

Mette har udviklet mennesker i mere end 17 år.

Siden 2013 har hun uddannet mere end 200 personer indenfor systemisk opstilling og afholdt utallige workshops/forløb og individuelle sessioner både for private og virksomheder. 

PAF Academy ApS er et af landets kursusvirksomheder, der tilbyder uddannelse indenfor opstillingsmetoden. 

Mere end 850 mentorer har fået redskaber og teknikker til at udvikle unge, der har personlige udfordringer. Mange tusinde medarbejdere i skolesystemet benytter PAF øvelser fra skolekonceptet PAF I SKOLEN, der er udviklet til at styrke fællesskabet og trivslen i skolesystemet.

Internationalt er skolekonceptet introduceret på verdensomspændende konferencer og PAF konceptet benyttes allerede i flere lande.

Senest er hun certificeret Magnetic Mind coach, der er en metode, som arbejder med udgangspunkt i kvantefysikken og epigenitkken.

Mette har i mere end 10 år studeret og deltaget på utallige retreats og workshops omkring epigenitikken og kvantefysikken med undervisere som: Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden, Lynne McTaggart, William Whitecloud, Toni Robbins og mange flere.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 240 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/e/a/paf-academy.com/httpd.www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/OAuthClient.php on line 242