Livsforandrende udvikling med familieopstilling

Livsforandrende udvikling med familieopstilling

Tag med på workshops, hvor du
går på opdagelse i dine familiemønstre

Sæt dig selv fri af dine ubevidste uhensigtsmæssige mønstre

Familieopstilling arbejder med dine ubevidste adfærdsmønstre, og det der er iboende i dine gener.

Din historie bor i din krop. Vi arver både gode og dårlige oplevelser.

Mange af os er mestre i at zappe noget fra andres energi, uanset om den er negativ eller positiv. Denne energi sætter sig i kroppen, ofte uden at vi når at opdage det. De færreste af os har lært, hvordan vi kan blive hos os selv. Det er en egenskab, vi først bliver bevidste om, når vi bliver ældre.

Vores evne til at “mærke andre” stammer egentlig fra, at vi som børn har brug for at høre til for at overleve. Vi har brug for at kunne mærke, hvordan vores forældre har det. Det betyder også, at vi indordner os efter omgivelserne og omstændighederne, så vi (forhåbentligt) kan opnå kærlighed fra vores forældre. Det er det, der danner os.

De ubevidste mønstre, som vi danner i denne tid (fra 0-7 år) – bliver udgangspunktet for vores mønstre og adfærd resten af livet.

For mange er en del af dette mønster bl.a. en indre stemme, som presser os til at gøre vores bedste hele tiden for at opnå anerkendelse og følelsen af at høre til.

Men hvad nu, hvis vi kunne føle, at vi hørte til og blive hjemme hos os selv i tillid til vores egen kerne?

Prøv at mærke, hvordan det ville det være for dig at kunne observere det, der sker omkring dig, og blive hos dig selv. F.eks. hvis nogle omkring dig brokker sig, er bekymrede, indignerede eller andet.

Hvordan ville det være, hvis det ikke krævede noget af dig “at blive hjemme”? Hvis du slet ikke skulle tænke over bare at være dig og kunne forblive i din egen energi, uanset hvad andre oplever, tænker, siger og føle? 

Indholdet på disse workshops vil være dybt transformerende for dig.

Du lærer både værktøjer, du kan bruge fremadrettet, og du får inspiration til, hvordan du kan blive bedre til at give dig selv ro og omsorg hver dag.

Udgangspunktet i opstillingsmetoden.

Jeg har de seneste mange år været på en læringsrejse, hvor jeg har stiftet bekendtskab med nogle af de førende inden for epigenetikken, kvantefysikken og forskningen i menneskers forbundethed.

Det har fået mig til at forstå – og ikke mindst søge at drage nytte af de det uendelige potentiale, vi mennesker har fået i fødselsgave.

Lige som et blomsterfrø har et indkodet potentiale og med tiden kan vokse sig til en stor, farvestrålende og velduftende blomst – endda så frø, så der kommer endnu flere blomster – har vi mennesker samme unikke potentiale. Vi har endda den yderligere gave med os, at vi kan spejle os i og lære af hinanden.

Naturens gaver er mange. Når vi ser Sort Sol, ser vi fugle, som synkront flyver i flok. Når trækfuglene flyver sydpå – helt uden GPS – ved de, hvor skal hen. Og de finder endda hjem igen. Ørreden ved, at den skal gyde lige der, hvor den selv kom til verden.

Vi mennesker kan lige så godt tage disse naturlige gaver til os. Genialiteten bor i os. Det handler om, at vi tør åbne os med tillid og accept. Det kræver, at vi tør vende tilbage til den uskyldighed, vi som babyer kom til verden med.

Vi har alle en historie.
Det handler om, at vi får øje på det, der er på “spil” i familiehistorien, så vi kan leve i mere frihed fra vores egen indre sandhed.

Tilmeld dig online workshops

Prisen pr. online workshop er 249,00 kr. 

Du vil rykke dig uvurderligt, da du får implementeret og forandret din underbevidsthed
mod en hverdag med mere forståelse for dig selv og dine adfærdsmønstre.

Du vil få tilsendt en optagelse med introen til familieopstilling (der vil ikke være personlige spørgsmål med i denne optagelse).

Online workshoppen afholdes via zoom fra kl. 9.30 til 12.30

Tilmeld dig live workshops

Programmet på denne workshop er en kort intro til familieopstilling,
hvorefter der vil være praktiske øvelser, så du kan opleve metoden på egen krop.
Nogle af øvelserne kan du også arbejde med selv efterfølgende.

Du vil med garanti gå fra workshoppen med en ny bevidsthed om dine ubevidste adfærdsmønstre, som forhindrer/påvirker eller blokerer dig i din hverdag. 

Intet tema er for småt eller for stort, når vi arbejder med familieopstilling
 – vi forløser blokeringer og udfordringer via metoden og kroppens hukommelse.

Prisen pr. workshop er 375,00 kr. 

Vi mødes kl. 17.00 – 21.00
( der serveres kaffe og te – du medbringer selv lidt, du kan spise )

Kan du sige ja til en eller flere af disse sætninger?

vil du garanteret få noget ud af workshoppen.

Jeg vil gerne lære at:

Vil du modtage nyheder
fra PAF Academy?

Navn:
E-mail:

Copyright © 2021 PAF Academy
Powered by Nordahl Creations